Horecakeuken of restaurantkeuken
Horeca apparatuur die groots presteert
In de horeca is je keuken het hart van je zaak. Werken in de horeca, is werken op de centimeter. Alle ruimte die je hebt, wil je optimaal benutten met een routing die jouw bereidingsproces ondersteunt. Want wanneer je de ruimte optimaal indeelt, kun je zelfs uit de kleinste hoekjes het grootste rendement halen.
Daar ligt precies de uitdaging van FM Grootkeukentechniek. Met jouw horecakeuken en de slimste horeca apparatuur halen wij het maximale uit je bereiding zonder ruimte in te leveren.
Restaurant met open keuken
Steeds meer horecagelegenheden, waaronder restaurants, hebben een open keuken. Gasten willen zien waar de chef de gerechten bereidt en de passie van de chef in real life ervaren. Een chef’s table mag daarbij bijna niet ontbreken.
Daarnaast moet de horeca-apparatuur direct presteren tijdens de drukste momenten, want bedrijfszekerheid is essentieel in een horeca-keuken.
‘Haal zelfs uit de kleinste hoekjes het grootste rendement’
Hoe kan jouw horecakeuken eruit zien?
- Visualiseer jouw horecakeuken tot in detail met onze 3D-ontwerpen
- Behaal maximaal rendement met slimme horeca-apparatuur
- Bespaar personeel en geld met de nieuwste keukentechnologie
- Maak een groot verschil met kleine duurzaamheidsmaatregelen
- Presteer groots met ons kant-en-klare service- en onderhoudspakket
- Werk met een creatief en duurzaam concept, binnen budget
Plan een adviesgesprek
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan
Een kijkje in de keuken van anderen
De Proefstand - Zaag55
In de voormalige Bolnes motorenfabriek is alle ruimte om groots te presteren op culinair vlak.
Zjuu - brunch & borrelbar
De horecakeuken moest compact en efficiënt ingericht worden, waarbij functionaliteit en flexibiliteit in de kaart een specifieke wens was.
Dopper hoofdkantoor
De plek waar aandacht voor jezelf, de natuur en jouw omgeving centraal staat.
Gastronomia Villani
De Scheveningse kust is de standplaats van deze authentieke Italiaan.
Chinees restaurant Lychee
Authentiek, traditioneel Chinese gerechten komen uit de keuken van Lychee te Delft.
Food Union Rotterdam
Rotterdam heeft nu ook een culinaire broedplaats om je smaak te ontwikkelen.
the Iron Lady
De inspiratiebron voor het nieuwe restaurant is Margaret Thatcher, ook bekend als the Iron Lady. Een kruising tussen een jaren ’20 whisky bar en een Engelse pub.
Mangiare: horecakeuken met allure
De ruime en open keuken in het midden van de ruimte, biedt precies de functionaliteiten waar de gepassioneerde chefs van Mangiare op hoopten.
Bekijk meer
Direct contact
Ons team heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.