010 - 511 54 99

Spoeltafels en maatwerk in RVS

Maatwerk voor je persoonlijke touch

RVS grootkeukenmeubilair bestaat uit roestvast staal, type AISI 304 (1,25 mm dik). Dit type staal is van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor professioneel en intensief gebruik. Roestvaststaal is namelijk duurzaam en zeer hygiënisch. Vuil, vocht en etensresten hechten zich niet aan het oppervlak, waardoor je het eenvoudig schoon houdt.

Werktafels en spoeltafels van RVS

Werk- en spoeltafels zijn er in vele maten en soorten. De spoeltafels hebben verschillende mogelijkheden in maatvoering van de spoelbakken, afhankelijk van het gebruik. Met kranen en handdouches maak je het compleet. Voor de vaatspoelmachine is er een programma aanvoertafels en afvoertafels, die je in iedere maat kunt krijgen. Voor de grotere machines maken we rollerbanen op maat.

De onderbouw van de RVS spoel- en werktafels kan voorzien worden naar wens. De samenstelling kan worden ingevuld met vele mogelijkheden als ladensecties, schuifdeuren, draaideuren, afvallades, open onderbouw. Dit kan worden uitgevoerd in RVS of volkern. Volkern is een hard geperst kunststof materiaal dat bestaat uit een combinatie van papierpulp en fenolhars. Het is een hard, compact materiaal en daardoor kras- en slijtvast en makkelijk schoon te maken. Volkern is beschikbaar in een breed assortiment aan kleuren en structuren.

Je professionele keuken op maat in RVS

Soms is standaard tafelwerk niet toereikend en heb je net wat meer nodig. Dan is maatwerk RVS een goede oplossing. Bijvoorbeeld in hittebestendige rvs bladen, radiustoepassingen of specifieke wensen voor de onderbouw. Ons RVS maatwerk is van hoge kwaliteit en komt uit een Nederlandse fabriek. Voorafgaand aan productie maken wij gedetailleerde productietekeningen per positie die we met jou bespreken, voordat we ze op maat voor jou laten maken.

Neem een kijkje in andermans keuken

Doe inspiratie op door een kijkje te nemen in de grootkeukens die we voor Trinseo, Juniper Networks, Robeco en Mangiare hebben gerealiseerd.

Bekijk onze referenties
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact