010 - 511 54 99

Grootkeukenapparatuur als finishing touch

Professionele keukenapparatuur

Ook voor je grootkeukenapparatuur geldt: hoe beter de ingrediënten, hoe beter het gerecht. Maar welke apparaten moet je nou kiezen voor welke functionaliteiten? En welke mogelijkheden heb je hierin? Welke opties kun je toevoegen zodat je kosten bespaart op de exploitatie? Hoe creëer je tijdwinst of efficiency met geautomatiseerde kookprocessen?

Grootkeukenapparatuur voor elk concept

Kook je professioneel? Keukenapparatuur helpt je vooruit. Met technisch hoogstaande grootkeukenapparatuur werk je snel en slim. En met voldoende preventief onderhoud geniet je er ook nog eens heel lang van. Binnen onze merkenmix kies je uit kwalitatieve producten, passend bij elk concept en elk budget.

Bij bak- en braadsystemen en opbergsystemen werken wij met de standaard maatdeling van GastroNorm (afgekort GN). Dankzij de introductie van roestvaststalen bakken met een standaardafmeting kun je nu in één bak voorbereiden, koelen, nabehandelen, in de oven plaatsen, opmaken en uitserveren. De maat van een GN is gebaseerd op de basismaat van 530 mm x 325 mm. Ook is de diepte van de bakken gestandaardiseerd.

Wij helpen je kiezen

FM Grootkeukentechniek is dagelijks bezig met het ontwerpen, leveren en onderhouden van grootkeukenapparatuur voor verschillende marktsegmenten. Daag ons uit om samen het perfect passende ‘out of the box’-ontwerp te maken en je keuken binnen de planning te realiseren.

Plan een adviesgesprek

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact