Klein-keukenapparatuur
Groot denken in klein-keukenapparatuur
Maak jouw grootkeuken compleet met klein-keukenapparatuur en haal het beste uit jouw keuken.
Jouw grootkeuken is weliswaar klaar als de grote apparatuur er staat, om de juiste processen te doorlopen heb je als kers op de taart ook klein-keukenapparatuur nodig.
Hieronder een greep uit enkele producten waaraan je kunt denken wanneer we het hebben over klein-keukenapparatuur.
Snijmachine
Til de prestaties van je keuken naar een hoger niveau met een snijmachine voor het snijden van verschillende etenswaren. Gebruik een glad mes voor het flinterdun snijden van vlees en kaas. Of kies een veelzijdig gekarteld mes voor brood en groenten. Er zijn snijmachines met veiligheidsschakelaar en demontabele snijbladen. Afhankelijk van hoe intensief je de snijmachine gebruikt, bepalen we samen met jou het materiaal, het motorvermogen en de afwerkingskwaliteit.
Blender
Wat de perfecte blender voor jou is, is afhankelijk van je wensen en eisen. Verse tomatensaus nodig of een gezonde smoothie? Dan is een blender je nieuwe keukengeheim. Blenders met een glazen kan zijn vaak hittebestendig, waardoor er ook soep mee gemaakt kan worden. Er is ook een vacuümblender, die vermaalt zonder dat er zuurstof bij komt. Hierdoor voorkom je oxidatie en blijven de ingrediënten langer vers.
Vacumeermachine
Houd vocht en zuurstof weg van eten met een vacumeermachine: zo blijft het langer vers en lekker! Met een vacumeermachine bewaar je al je eten veel langer dan in een afsluitbare bak. De vacumeermachine onttrekt alle zuurstof en andere delen van de lucht uit de zak of bak. Het voordeel? Geen zuurstof bij je eten, dus optimale reductie van het rottingsproces.
Roner
De Roner is een apparaat dat ervoor zorgt dat au bain-marie met bewegend water een identieke temperatuur kan behouden over het gehele watervolume. Een Roner kan ook met uiterste precisie vacuüm koken op een lage temperatuur tussen 5˚C en 100˚C.
De Roner past zich geheel aan het volume van het recept aan.
Salamander
Een salamander is een essentieel onderdeel van elke professionele keuken en gebruiksvriendelijk dankzij meerdere uittrekbare roosters. Dankzij de gereflecteerde hittestralingsbron kun je er niet alleen mee koken, maar er ook klaargemaakte gerechten mee warmhouden. Van een aantal typen salamanders is de thermostaat traploos instelbaar, zodat je gerechten kunt opwarmen tot 300˚C.
De meeste salamanders zijn ook voorzien van een handige lekbak, waardoor je het apparaat eenvoudig hygiënisch en schoon houdt. Houd er rekening mee dat apparatuur met 230 V, voorzien van snoer en stekker, volgens ARBO-wetgeving jaarlijks gekeurd moet worden volgens de NEN 3140 normen.
Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor jou klaar voor het uitvoeren van deze keuring.
Klein en meer
Andere apparaten waaraan je kunt denken en diezijn opgenomen in onze merkenmix zijn:
- Blender
- Planeetmenger
- Foodprocessor
- Panini-grill
- Warmhoudplaat (opzetmodel)
- Inductiekookplaat (opzetmodel)
‘Het juiste keukengerei maakt het gerecht’
Neem een kijkje in andermans keuken
Doe inspiratie op door een kijkje te nemen in de grootkeukens die we voor Trinseo, Juniper Networks, Robeco en Mangiare hebben gerealiseerd.
Bekijk onze referenties
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan
Bekijk meer
Direct contact
Ons team heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.