010 - 511 54 99

Klein-keukenapparatuur

Groot denken in klein-keukenapparatuur

Maak jouw grootkeuken compleet met klein-keukenapparatuur en haal het beste uit jouw personeel. Want je grootkeuken is weliswaar klaar als de grote apparatuur er staat, maar om de juiste processen te doorlopen heb je klein-keukenapparatuur als kers op de taart nodig.

Snijmachine

Til de prestaties van je keuken naar een hoger niveau met een snijmachine om verschillende etenswaren te snijden. Gebruik een glad mes voor het flinterdun snijden van vlees en kaas. Of kies een veelzijdig gekarteld mes voor brood en groenten. Er zijn snijmachines met veiligheidsschakelaar en demontabele snijbladen. Afhankelijk van hoe intensief je de snijmachine gebruikt, bepalen we samen met jou het materiaal, het motorvermogen en de afwerkingskwaliteit.

Blender

Wat de perfecte blender voor jou is, is afhankelijk van je wensen en eisen. Verse tomatensaus nodig of een gezonde smoothie? Dan is een blender je nieuwe keukengeheim. Blenders met een glazen kan zijn vaak hittebestendig, waardoor je er ook soep mee kan maken. Er is ook een vacuümblender, die vermaalt zonder dat er zuurstof bij komt. Hierdoor voorkom je oxidatie en blijven de ingrediënten langer vers.

Vacumeermachine

Houd vocht en zuurstof weg van eten met een vacuümmachine: zo blijft het langer vers en lekker! Met een vacumeermachine bewaar je al je eten nog veel langer dan in een afsluitbare bak. De vacumeermachine onttrekt alle zuurstof en andere delen van de lucht uit de zak of bak. Het voordeel? Geen lucht bij je eten, dus optimale reductie van het rottingsproces.

Roner

De Roner is een apparaat dat ervoor zorgt dat au bain-marie met bewegend water een identieke temperatuur kan behouden over het gehele watervolume. Een Roner kan ook met uiterste precisie vacuüm koken op een lage temperatuur tussen 5˚C en 100 ˚C, De Roner past zich geheel aan het volume van het recept aan.

Salamander

Een salamander is een essentieel onderdeel van elke professionele keuken en gebruiksvriendelijk dankzij meerdere uittrekbare roosters. Dankzij de gereflecteerde hittestralingsbron kun je er niet alleen mee koken, maar er ook klaargemaakte gerechten mee warmhouden. Van een aantal typen salamanders is de thermostaat traploos instelbaar, zodat je gerechten op kunt warmen tot 300˚ C.

De meeste salamanders zijn ook voorzien van een handige lekbak, waardoor je het apparaat eenvoudig hygiënisch en schoon houdt. Houd er rekening mee dat apparatuur met 230 Volt, voorzien van snoer en stekker, volgens ARBO-wetgeving jaarlijks gekeurd moet worden volgens de NEN 3140 normen. Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor jou klaar.

‘Het juiste keukengerei maakt het gerecht’

Neem een kijkje in andermans keuken

Doe inspiratie op door een kijkje te nemen in de grootkeukens die we voor Trinseo, Juniper Networks, Robeco en Mangiare hebben gerealiseerd.

Bekijk onze referenties
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact