010 - 511 54 99

FAQ - Veelgestelde vragen

Op alle grootkeukenvragen hebben wij een antwoord

Naast projectmatige inrichting, adviseren en leveren wij ook bij vervanging of nieuwe aanschaf van één apparaat. Juist dan is het belangrijk om ons in te schakelen omdat je rekening moet houden met de installatietechnische voorzieningen, wateraansluitingen, afzuiging of bouwkundige zaken. Naast leveren, plaatsen onze monteurs de apparatuur goed en stellen het voor je in bedrijf. Aansluitend geven wij je een instructie van je nieuwe apparaat. Jij hoeft nergens aan te denken!

Je kiest bij ons uit een ruime merkenmix met premium en high level fabrikaten. Per productgroep kun je kiezen uit een selectie van de beste mogelijkheden. Onze projectadviseurs lichten het je graag per productgroep toe en helpen je kiezen.

KØNIG is het private label van FM Grootkeukentechniek. In onze merkenmix behoort KØNIG tot het premium label.

Transparantie zit in ons DNA. Met onze werkwijze, het 9-stappenplan, geven we jou graag voorafgaand aan een goede samenwerking inzicht in wat je kunt verwachten. Wij zien het als een avontuur om met elkaar jouw grootkeuken te ontwerpen en plaatsen. Wij bereiden jou daarom graag goed voor op dat avontuur.

Nee, FM Grootkeukentechniek draagt zorg voor de levering, plaatsing, het in bedrijf stellen en het geven van instructie van jouw grootkeukenapparatuur. Onze projectleider is na opdracht het aanspreekpunt voor alle betrokkenen gedurende de uitvoering. Onze eigen plaatsingsmonteurs zullen de apparatuur plaatsen.

Ja. Wij hebben eigen service- en plaatsingsmonteurs in dienst, getraind op het thermisch onderhoud en koeltechnisch onderhoud. Daardoor kun je ons ook gegarandeerd 24/7 bereiken als er wat is. Onze service-monteurs blijven jaarlijks getraind door onze partners.

Heb je een andere vraag?

Mail naar info@fm-groep.nl of bel en stel hem ons meteen via +31 (0)10 - 511 54 99.

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact