010 - 511 54 99

Welkom bij FM Grootkeukentechniek

Wanneer kom je op de koffie?

FM Grootkeukentechniek is in 2000 ontstaan onder de naam FM Projekten. De letters FM staan voor Fred en Max, de oorspronkelijke oprichters van het bedrijf.

FM: Fred en Max

De oorspronkelijke oprichters Max Peperkoorn en Fred Overkleeft hadden jaren ervaring opgedaan in de bedrijfsrestauratieve sector. Zowel op uitvoerend als op commercieel gebied. In 2000 bundelden ze hun krachten. Sinds januari 2019 zijn Linda de Niet en Eric Bouman met hun jarenlange ervaring binnen de grootkeukenbranche toegetreden om de organisatie verder te professionaliseren.

Wat ons anders maakt

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij het welzijn van jouw medewerkers en gasten centraal stellen. Zo kunnen wij ons hard maken voor het laten groeien van jouw identiteit. Alles draait hierbij om kwaliteit, die wij binnen onze organisatie borgen met onze VCA** en ISO 9001:2015 certificering. 

FM Grootkeukentechniek is een onafhankelijk bedrijf dat niet gelieerd is aan een fabrikant van grootkeukenapparatuur of aan een leverancier van food. Bij ons weet je precies wat je maandelijkse exploitatiekosten zijn inclusief afschrijving

Plan een adviesgesprek
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact