010 - 511 54 99

Koel- en vriescellen

Koele ruimtes om niet verhit te raken

Gekoelde en bevroren etenswaren of producten; die wil je goed opbergen. Met goede koel- en vriescellen zorg je voor deze opslagruimte op maat. Met demontabele sandwichpaneelwanden ter isolatie, zorg je ervoor dat er aan de buitenzijden van de ruimte geen condens of vriesaanslag ontstaat.

Goed toegankelijke koel- en vriescellen

De deuren van de gemiddelde koel- en vriescel hebben een greep met cilinderslot en aan de binnenzijde een noodopener. De deur bestel je in verschillende maten. Ook een (automatische) schuifdeur of een strokengordijn is mogelijk. De vloer van je koel- en vriescel wordt afgestemd op het type gebruik. Moeten er veel zware karren overheen? Dat bepaalt de piekbelasting. Ook de bouwkundige situatie van de ondervloer is belangrijk. Anti-slip is de vloer altijd.

Een koel- en vriescel voor elke ruimte

Voor een koel- of vriescel welke is aangesloten op een aggregaat op afstand, is een goed geventileerde plek belangrijk. Voldoende ventilatie zorgt ervoor dat de warmte weg kan. Zorg er altijd voor dat servicemonteurs goed toegang hebben en voorzie een koel-vries aggregaat dat buiten staat van een diervriendelijke ombouw. Kan het apparaat alleen binnen in een gesloten ruimte staan? Dan is een watergekoeld aggregaat een optie.

Houd je hoofd koel

Ga je een koel- en/of vriescel kopen voor je grootkeuken? Mogelijk geldt voor jou dat je punten moet halen op de credits POL2, POL3 of ENE7a (conform BRL 2014). Met de merkenmix van FM Grootkeukentechniek kun je projecten met een BREEAM-certificering en BREEAM-ambitie realiseren.

Mix & match uit onze merkenmix

Stel samen met ons uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur jouw ideale grootkeukeninrichting samen. Met Basic, Premium en High level kwaliteitsniveaus til je jouw prestaties naar een hoger niveau.

  • High level, Premium en Basic apparatuur voor elk budget
  • Optimaal rendement met innovatieve apparaten
  • Besparingen in tijd en geld door slimme keukentechnologie

Bekijk onze merkenmix
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact