010 - 511 54 99

Ontdek onze werkwijze

Wij de ingrediƫnten, jij jouw smaakvolle grootkeuken

Van kennismaking tot uitvoering en onderhoud. Samen met jou doorlopen we ons beproefde 9-stappenplan waarmee jij straks gegarandeerd werkt in de grootkeuken die voor je werkt. In elke stap bepaal jij het tempo en het budget. Zo werken we prettig samen vanaf de kennismaking tot en met een partnership waar we allebei blij mee blijven.

In 9 stappen van idee tot turn-key project

Stap 1 - Kennismaking

Wat zijn jouw wensen en wat zijn de behoeften van je gasten? Wat wil je bereiken op de korte en op de lange termijn? Wat is de achtergrond van de organisatie? Waar loop je tegenaan en welke mogelijkheden zie je? Tijdens onze kennismaking bespreken we deze vragen en ontdek je onze mogelijkheden.

Stap 2 - Brainstorm & design

Na een brainstorm met verdiepingsvragen kunnen we je nog beter adviseren. Met welke uitgangspunten moeten we rekening houden? Welke bouwkundige en installatietechnische mogelijkheden en onmogelijkheden zijn er? Hoe komt de menukaart eruit te zien? Hoe flexibel wil je zijn voor de toekomst? Maar vooral: welke functionaliteiten moeten er in het ontwerp terugkomen? Welk budget heb je beschikbaar?

Vanuit deze basis gaan we een eerste ontwerp (vlekkenplan) maken. Dit doen wij op basis van de bouwkundige plattegrond welke wij van jou reeds hebben ontvangen. 

Stap 3 - Voorstel ontwerp

Op basis van de uitkomsten uit de brainstorm maken wij met onze designstudio een eerste ontwerp van je grootkeuken, dat wij aan jou presenteren en toelichten.

Stap 4 - Rond de tafel

Vanuit het eerste ontwerp gaan we de functionaliteiten nader invullen met de juiste typen en capaciteiten. Wij combineren deze afspraak met een referentiebezoek, zodat je een beeld krijgt van een vergelijkbaar project dat wellicht meer inzicht geeft of de mogelijkheden verruimt. Tevens gaan we in deze stap de eerste aanzet geven voor contouren in de vormgeving en kleurstelling van het project.

Stap 5 - Budget match

We maken samen het ontwerp definitief en baseren daarop een passende offerte binnen onze merkenmix. We houden rekening met je budget en je wensen voor de functionaliteiten in je grootkeuken. Dat doen we door een mix en match te maken vanuit onze merkenmix, die daar perfect in past.

Stap 6 - Overeenstemming offerte

Als het ontwerp en de offerte geheel naar wens zijn dan ondertekenen we beiden de order en starten wij interne de uitvoeringsfase op.

Stap 7 - Uitvoering

Onze projectleider coördineert de uitvoering van het project en is jouw centrale aanspreekpunt voor alle derde partijen zoals de aannemer, installateur en loodgieter. Hij borgt de afgesproken planning en technische uitvoering samen met onze Service Desk.

Stap 8 - Review oplevering

Bij oplevering van je grootkeuken loopt onze projectleider alle punten van ons opleverprotocol met jou door. Bij de oplevering is ook de projectadviseur aanwezig om apparatuur te demonsteren en nadere vragen te bespreken.

Stap 9 - Aftersales en onderhoudsplan

We houden vinger aan de pols. We checken of je project geheel naar wens is en of het in de juiste conditie blijft. Graag stellen we daarvoor een onderhoudsplan op maat op, waarmee je de levensduur van al je apparatuur gegarandeerd verlengt en duurzaam van je aanwinst profiteert.

Starten met stap 1?

Plan meteen een vrijblijvende kennismaking in om je wensen te bespreken en onze mogelijkheden te ontdekken.

Plan een adviesgesprek
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact