010 - 511 54 99

Panklare service- en onderhoudspakketten voor jouw grootkeuken

Blijf groots presteren binnen budget

Uitval van apparatuur komt altijd ongelegen, maar in een restaurant met bederfelijke ingrediënten en kritische gasten is de impact ervan extra groot. Om de schade tot een minimum te beperken staan wij met onze landelijk opererende storingsdienst voor jou klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel je ons in het weekend of buiten kantooruren, dan krijg je direct één van onze gecertificeerde monteurs aan de lijn.

Preventief en correctief onderhoud

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan repareren. Met regelmatig onderhoud stel je jouw bedrijfszekerheid veilig. Ons servicepakket bestaat uit preventief en correctief onderhoud aan koeltechnische en thermische grootkeukenapparatuur en vaatwasmachines, waarbij we de frequentie afstemmen op de intensiteit van het gebruik. Daarmee houden wij jouw apparatuur in topconditie tegen relatief lage operationele kosten. Is reparatie of revisie niet meteen of geheel meer mogelijk? Dan zorgen wij direct voor een tijdelijk of permanent vervangend apparaat om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Regulier onderhoud

Ook als je grootkeuken draait, zorgen wij ervoor dat deze presteert zoals het hoort met een betaalbaar service- en onderhoudspakket. Heldere contracten tot in detail, zonder de kleine lettertjes. Wij maken inzichtelijk wat de status is van elk apparaat, de gebruikersfrequentie en of de veiligheidsnormen naar behoren zijn. Dat is jouw garantie voor een zorgeloze grootkeuken.

Veilig werken

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. Onze monteurs zijn gecertificeerd om NEN 3140-keuringen op jouw apparatuur uit te voeren. Je kunt ons ook een nul-meting laten verrichten voor een statusoverzicht van hoe je apparatuur functioneert. Zo weet je of je er nog mee vooruit kan of beter kan vervangen op termijn.

Actuele wetgeving voor koude- en klimaattechniek vind je op de website van het NVKL.

Plan een adviesgesprek
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact