010 - 511 54 99

Events die goed smaken

Evenementen van FM Grootkeukentechniek

Als grootkeukenspecialist houden we er ook van om het leven groots te vieren. Daarom organiseren we smakelijke events waar ontmoeten en genieten centraal staan.

Businesslunch

Elk kwartaal organiseert FM Grootkeukentechniek een businesslunch waarvoor we een gezelschap van ca. 20 personen uitnodigen bij GaleriAAA by Mangiare aan de Zaagmolenkade (Rotterdam). Om in een kleine setting meer persoonlijk contact te maken en het sociale netwerk ‘live’ toe te passen. In een ongedwongen sfeer met leuke gesprekken en heerlijk vers bereide Italiaanse gerechten. ‘Where pleasure meets business and everything in between’.

Update: Nu de coronamaatregelen van de overheid zijn verlengd hopen wij dat een businesslunch in 2021 weer kan plaatsvinden.

FM Roadshow

Twee keer per jaar komen we met ons Salesteam naar een stad om de lokale horeca te ontmoeten. Tijdens een korte kennismaking op locatie lichten we onze mogelijkheden en onze kijk op de keuken van morgen toe. In februari 2020 zijn we gestart met de roadshow in het prachtige Den Haag.

Productdemonstraties

In combinatie met onze preferred suppliers kunnen wij productdemonstraties op locatie verzorgen of in de demokeuken van onze partner.

ZEGRO en GASTVRIJ ROTTERDAM

Sinds april 2018 zijn FM Grootkeukentechniek en Zegro officieel partners. Wij introduceren elkaar bij nieuwe en bestaande klanten, om zo een totaalpakket van services aan te bieden. Klanten van FM Grootkeukentechniek kunnen naast het onderhoud en de installatie van een keuken, nu ook de bevoorrading van deze keuken laten regelen door Zegro.

Voor Zegro-klanten betekent dit een directe lijn met ons als betrouwbare keukenleverancier, die meedenkt over oplossingen voor hun grootkeuken.

Samen met Zegro keert FM Grootkeukentechniek jaarlijks terug op Gastvrij Rotterdam in Ahoy. We hebben een scala aan hoogwaardige apparatuur voorzien op de stand, geselecteerd uit onze merkenmix van onze preferred suppliers.

Update: Nu de coronamaatregelen van de overheid zijn verlengd tot 1 september achten wij de kans zeer klein dat Gastvrij Rotterdam dit jaar door zal gaan.

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact