Bak- en braadapparatuur of kookeiland
De beste gerechten, heet van de plaat
Bak- en braadapparatuur mag niet ontbreken in je grootkeuken. Aan de warme kant van de keuken vinden meerdere processen plaats. Koken, bakken, braden, grillen … Daar heb je de juiste apparatuur voor nodig.
Een modulaire bakwand, een apparatentafel met drop-in-apparatuur, of juist een eyecatcher van een kookeiland.
Zo kies je jouw bak- en braadapparatuur
Voor welk doel ga je de bak- en braadapparatuur gebruiken? Je antwoord daarop helpt je bij het selecteren van de juiste apparaten. Houd ook rekening met de hoeveelheid couverts, de toepassing die je voor ogen hebt en de bereidingswijze. Last but not least is het handig te kijken naar de belasting van de apparatuur; hoe intensief gebruik je het?
Wij helpen je graag met antwoorden op die vragen. Op basis daarvan stellen we jouw mix aan apparatuur uit verschillende kwaliteitsniveaus samen voor de ideale keukenopzet.
‘Hoe heter, hoe beter’
Energiezuinig bakken en braden
Kies energiezuinige apparaten om je exploitatie- en energiekosten te beheersen. Let daarbij onder meer op bedieningsgemak en onderhoudsgemak door naadloze oppervlaktes. Ga je gas vervangen door inductie? Dan heb je nog vaak een hogere aansluiting nodig, dit zal in de toekomst veranderen. Er zullen slimme systemen verschijnen, die het piekvermogen verdelen over een aantal apparaten.
Mix & match uit onze merkenmix
Stel samen met ons uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur jouw ideale grootkeukeninrichting samen.
Met Basic, Premium en High Level kwaliteitsniveaus til je jouw prestaties naar een hoger niveau.
- High Level, Premium Level en Basic Level apparatuur voor elk budget
- Optimaal rendement met innovatieve apparaten
- Besparingen in tijd en geld door slimme keukentechnologie
Bekijk onze merkenmix
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan
Bekijk meer
Direct contact
Ons team heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.