010 - 511 54 99

Bak- en braadapparatuur of kookeiland

De beste gerechten, heet van de plaat

Bak- en braadapparatuur mag niet ontbreken in je grootkeuken. Aan de warme kant van de keuken vinden namelijk meerdere processen plaats. Koken, bakken, braden, grillen … Daar heb je de juiste apparatuur voor nodig. Een modulaire bakwand of een apparatentafel met drop-in-apparatuur, of juist een eyecatcher van een kookeiland.

Zo kies je jouw bak- en braadapparatuur

Waarvoor ga je de bak- en braadapparatuur gebruiken? Je antwoord daarop helpt je bij het selecteren van de juiste apparaten. Houd ook rekening met de hoeveelheid couverts, de toepassing die je voor ogen hebt en jouw bereidingswijze. Last but not least is het handig om te kijken naar de belasting van de apparatuur; hoe intensief gebruik je het? Wij helpen je graag met antwoorden op die vragen. Op basis daarvan stellen we jouw mix aan apparatuur uit verschillende kwaliteitsniveaus samen voor de ideale keukenopzet.

‘Hoe heter, hoe beter’

Energiezuinig bakken en braden

Kies energiezuinige apparaten om je exploitatie- en energiekosten te beheersen. Let daarbij onder meer op bedieningsgemak en onderhoudsgemak door naadloze oppervlaktes. Ga je gas vervangen door inductie? Dan heb je nu nog vaak een hogere aansluiting nodig, maar dat zal in de toekomst veranderen. Er zullen slimme systemen verschijnen, die het piekvermogen verdelen over een aantal apparaten.

Mix & match uit onze merkenmix

Stel samen met ons uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur jouw ideale grootkeukeninrichting samen. Met Basic, Premium en High level kwaliteitsniveaus til je jouw prestaties naar een hoger niveau.

  • High level, Premium en Basic apparatuur voor elk budget
  • Optimaal rendement met innovatieve apparaten
  • Besparingen in tijd en geld door slimme keukentechnologie

Bekijk onze merkenmix
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact