010 - 511 54 99

Onderhoud op maat

Verleng de houdbaarheidsdatum van je apparatuur

Goed onderhouden grootkeukenapparatuur garandeert jouw veiligheid en die van jouw medewerkers. Zo ben jij in staat om steeds weer de kwaliteit te leveren die jouw gasten van je gewend zijn. Je verlengt de levensduur van een apparaat aanzienlijk als je regelmatig onderhoud pleegt. Zo borg je ook de bedrijfszekerheid van de apparatuur.

Servicepakket voor je grootkeuken

Ons servicepakket bestaat uit preventief en correctief onderhoud dat wij op alle installaties in grootkeukens en professioneel huishoudelijke apparatuur toepassen, zowel koeltechnisch als thermisch.

Het onderhoudsplan van A tot Z

We starten met een nulmeting om alle apparatuur en hun gebruiksintensiteit in kaart te brengen. Dan stellen wij zorgvuldig het onderhoudsplan op, met onderscheid in het aantal onderhoudsbeurten per soort apparaat, per jaar.

Op basis van de nulmeting doen wij ook een voorstel voor het aantal periodieke controles op basis van gebruiksintensiteit. Samen plannen we periodieke controles in en vervangen we slijtagegevoelige onderdelen op tijd, zodat de kwaliteit en veiligheid van je apparatuur gewaarborgd blijft. Zo houd je jouw apparatuur in topconditie tegen de laagst mogelijke operationele kosten.

Eigen servicemonteurs

Je bent verzekerd van goed onderhoud door de professionele monteurs van onze eigen servicedienst. Alleen als er een koeltechnische storing is en onze eigen koeltechnische monteurs al ingezet zijn, schakelen we een externe partij in die onze kwaliteit kan waarborgen. FM Grootkeukentechniek is merkonafhankelijk en kan veel onderdelen uit voorraad leveren. Is reparatie of revisie van een apparaat niet meer mogelijk? Dan adviseren we je graag over een vervangend apparaat dat aan jouw wensen en budget voldoet. 

Plan een adviesgesprek
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact