010 - 511 54 99

Professionele / Horeca vaatwasmachine en spoelkeuken

Schone oplossingen voor de meest smakelijke gerechten

Welke vaatwasmachine zoek je, een voorlader, een doorschuifvaatwasmachine of een glazenspoelmachine? Voldoet deze capaciteit of wil je een korventransportmachine? Welke professionele vaatwasmachine je ook zoekt, er is er een voor elke spoelkeuken. Kijk naar de plaatsingsruimte, de piekbelasting en het soort servies om het juiste type te vinden.

Een professionele vaatwasmachine voor elke spoelkeuken

Kies je een professionele vaatwasmachine in de horeca, dan let je allereerst op de beschikbare ruimte hiervoor. Behalve de hoeveelheid en de soort vaat, is ook de piekbelasting in jouw horecazaak belangrijk. Wil je een streeploos resultaat voor jouw glazen? Dan kies je een osmose-apparaat. Wil je zo min mogelijk breuken in je grote servies? Een machine met een verhoogde inlaadhoogte biedt uitkomst, en een voorlader op hoogte bevordert bedieningsgemak en voorkomt rugklachten.

Langere levensduur voor je horeca vaatwasmachine

Wordt er koud of warm water aangeleverd aan je vaatwasmachine? Dit bepaalt het type membranen in de machine. Hier gaat het water onder hoge druk doorheen en voorkomt dat er substanties achterblijven. Ook is van belang of de gemeente hard of zacht water beschikbaar heeft. Omdat hard water leidt tot verkalking, plaats je hierbij een waterontharder. Zo ontstaat er weinig tot geen verkalking en verleng je de levensduur van het apparaat.

‘Hoe schoner, hoe beter’

Mix & match uit onze merkenmix

Stel samen met ons uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur jouw ideale grootkeukeninrichting samen. Met Basic, Premium en High level kwaliteitsniveaus til je jouw prestaties naar een hoger niveau.

  • High level, Premium en Basic apparatuur voor elk budget
  • Optimaal rendement met innovatieve apparaten
  • Besparingen in tijd en geld door slimme keukentechnologie

Bekijk onze merkenmix
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact