010 - 511 54 99

Grootkeukens

Groots meedenken tot in de kleinste details

Jouw grootkeuken is het kloppende hart van de zaak. Een verlengstuk van jouw bedrijf, dus wil je het jouw imago laten ademen. Daar is FM Grootkeukentechniek voor. We starten samen met ontwerpen van je grootkeukeninrichting en eindigen met het leveren en onderhouden van je grootkeukenapparatuur.

Elke grootkeuken is maatwerk

De kracht van je grootkeuken zit in een ontwerp waarmee je flexibel blijft voor de toekomst. Op creatieve wijze halen wij alles uit elke vierkante centimeter die je hebt, van innovatieve functies tot circulaire oplossingen. De perfecte fit met wat je als horecaondernemer of cateringmedewerker vandaag de dag zoekt.

Van advies tot installatie

Een keukeninrichting op een horecalocatie moet immers aan hele andere wensen en verwachtingen voldoen dan een keukeninrichting op een zorglocatie. Per segment geven wij daarom andere adviezen, maar ook andere grootkeukenapparatuur. Natuurlijk houden we rekening met de bouwkundige kaders en installatietechnische voorzieningen. We adviseren ook in de elektrische en waterzijdige aansluitingen, passend bij het ontwerp.

Laat ons met je meedenken

FM Grootkeukentechniek is dagelijks bezig met het ontwerpen, leveren en onderhouden van grootkeukeninrichting voor verschillende marktsegmenten. Daag ons uit om samen het perfect passende ‘out of the box’-ontwerp te maken en je keuken binnen de planning te realiseren.

Plan een adviesgesprek

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact