010 - 511 54 99

Opslag en transport van voedselwaren in jouw grootkeuken

Een plek waar niks de pan uit rijst

Een magazijn in een keuken is onmisbaar. Je hebt een plek nodig die de veiligheid van jouw voedselwaren waarborgt. Waar je jouw ingrediënten op de juiste wijze kunt bewaren en voedsel kunt labelen voor het juiste gebruik. Ook transport van en naar je opslag is belangrijk.

Opslag in een grootkeuken

Met een juist opslagsysteem voorkom je verspilling van voedsel en tijd. Door kleurtoepassing op je stellingen maak je onderscheid in de keuze en bepaal je instructies per legbord of stelling.

De diepte van de stellingen kun je afstemmen op de diepte van de kratten die je food-leverancier aanlevert. Wij leveren duurzame stellingen met legborden van gerecycled materiaal.

Transport in een grootkeuken

In jouw foodservice-locatie heb je soms grote afstanden af te leggen. Transportmateriaal helpt. Om etenswaren te vervoeren van het punt waarop het binnenkomt tot aan de locatie van opslag, gekoeld of ongekoeld. Maar ook voor het debrasseer-proces, het sorteren van vuile vaat. Bijvoorbeeld in een bedrijfsrestaurant, waar de gasten hun dienbladen in een regaalwagen plaatsen die naar de spoelkeuken gaat. Hierna kun je de schone vaat weer met een serveerwagen naar de uitgiften of de keuken transporteren. Ook denken wij mee over de juiste keuze van wielen die passen bij de ondergrond.

Transportmiddelen

  • Serveerwagens
  • Korvenwagens
  • Bordenwagens
  • (Dienbladen)regaalwagens

Mix & match uit onze merkenmix

Stel samen met ons uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur jouw ideale grootkeukeninrichting samen. Met Basic, Premium en High level kwaliteitsniveaus til je jouw prestaties naar een hoger niveau.

  • High level, Premium en Basic apparatuur voor elk budget
  • Optimaal rendement met innovatieve apparaten
  • Besparingen in tijd en geld door slimme keukentechnologie

Bekijk onze merkenmix
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact