010 - 511 54 99

Visie op duurzaamheid en MVO

Onze positieve bijdrage aan de wereld

De balans tussen mens, milieu en de opbrengst van de onderneming organiseren wij binnen FM Grootkeukentechniek op alle mogelijke manieren. Betere resultaten op alle vlakken, maakt duurzaam ondernemen een fluitje van een cent. Dat is niet slechts een stelling, hier handelen wij ook naar binnen alle afdelingen van het bedrijf.

Onze klanten

Dynamiek en flexibiliteit uiten zich in het centraal stellen van onze klanten en te allen tijde gericht te zijn op topkwaliteit en - service. Uitgangspunt van FM is dat we onze klanten actief stimuleren om na te denken over de mogelijkheden en gebruik te maken van apparatuur en technieken die het milieu en de medewerkers zo min mogelijk belasten. Dit begint met het bepalen van een duurzame lijn in de merkenmix en het constant attenderen van onze klanten op de duurzame alternatieven. Vanuit deze gedachte is de Keuken van Morgen ontstaan.

Onze leveranciers

FM let bij het inkopen van producten en diensten sterk op de sociale en milieuaspecten. De door ons geselecteerde leveranciers volgen de waarden van ons bedrijf. Wij dagen onze leveranciers constant uit om op duurzaam vlak te innoveren en te blijven ontwikkelen.

Maatschappij

Een bijdrage aan de maatschappij vanuit de organisatie begint bij jezelf. Vanuit de organisatie willen wij een intrinsieke bijdrage leveren aan de maatschappij. Per 2020 hebben wij de doelstelling om twee maatschappelijke initiatieven per jaar te initiëren. In een persoonlijk gesprek vertellen we je daar graag meer over.

Groene energie

FM hanteert verschillende afvalscheidings-processen en daar waar mogelijk maken we gebruik van een recyclesysteem.

FM doet geen zaken met lagelonenlanden waar een reële kans bestaat dat bij de productie vormen van slavernij en/of kinderarbeid van toepassing zijn, alsmede de visie om de CO2-uitstoot te reduceren. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe kansen op het gebied van duurzame grondstoffen, producten en diensten.

Kringloopeconomie

FM is zich bewust van het begrip ‘kringloopeconomie’ en brengt deze bewustwording over op medewerkers en leveranciers om zo bij te dragen aan het terugdringen van onnodig grondstofverbruik en in te zetten op het gebruik van reststoffen in toepassingen binnen onze branche. Bij reparatiewerkzaamheden denken wij na over het behouden van de levensduur van een apparaat.

Duurzame partner

Naast het feit dat Gemeente Rotterdam een klant van FM is, is zij ook een duurzame partner van ons. Gemeente Rotterdam heeft als filosofie om te investeren in het opleiden en ontwikkelen van mensen met verschillende culturele achtergronden en een achterstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met Gemeente Rotterdam heeft FM Groep één tot meer personen in dienst via dit werkbegeleidingstraject. Ook heeft de Gemeente Rotterdam FM Grootkeukentechniek erkend als een zelfbewust, duurzaam bedrijf. Volgens de EcoStar-gradatie hebben wij nu drie sterren toegekend gekregen met een officieel certificaat.

Maak kennis met ons
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact