010 - 511 54 99

Verwarmde en gekoelde vitrines

Laat je gasten watertanden in je bedrijfsrestaurant

Met verwarmde vitrines en gekoelde vitrines houd je het vochtgehalte van etenswaren op peil, houd je de producten goed en presenteer je ze optimaal. Zo bied je verse producten dagelijks aan, met behoud van smaak. Welke vitrine je kiest, hangt af van de (on)verpakte producten. Natuurlijk denk je ook na over het energiegebruik en de ergonomische opties.

Gebaksvitrine of drop-in bain-marie?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Open en gesloten vitrines. Verwarmde en gekoelde vitrines, bedienings- en verkoopvitrines. Heb je een bedrijfskantine of personeelsrestaurant? Waarschijnlijk heb je een bedieningsvitrine nodig waarbij de lunchgebruiker het gerecht zelf pakt, zoals een gebaksvitrine of een stand-alone vitrine. Ook een mooie drop-in bain-marie, verwerkt in het blad van uitgifte, is handig voor je warme gerechten. Of heb je liever een opzetvitrine op je blad?

‘Het oog wil ook wat’

Mix & match uit onze merkenmix

Stel samen met ons uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur jouw ideale grootkeukeninrichting samen. Met Basic, Premium en High level kwaliteitsniveaus til je jouw prestaties naar een hoger niveau.

  • High level, Premium en Basic apparatuur voor elk budget
  • Optimaal rendement met innovatieve apparaten
  • Besparingen in tijd en geld door slimme keukentechnologie

Bekijk onze merkenmix
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact