010 - 511 54 99

Interieurbouw en uitgiftebuffetten

Verbeter de doorlooptijd met het juiste materiaal

Wat is de beste routing binnen het uitgiftegebied?  Welke opstelling zorgt voor de hoogste efficiency om jouw gasten het beste te bedienen? Een grootkeukenproject is maatwerk. Dat geldt zeker voor het uitgiftegebied, waaraan interieurbouw te pas komt. Kies het juiste materiaal voor jouw uitgiftevlakken.

Jouw grootkeuken en projectinrichting

De wijze waarop je buffetten in de ruimte plaatst, bepaalt het aantal mensen dat je nodig hebt om te bevoorraden en uit te geven, maar ook de doorlooptijd en wachttijd voor je gasten. Afhankelijk van je beschikbare ruimte maakt FM Grootkeukentechniek een ontwerp op maat dat ideaal werkt voor zowel je bediening als je gasten.

‘De ruimte bepaalt de snelheid’

Materiaalkeuze

De keuze van de apparatuur bepaal je mede door de menukaart die je voert. Daarna kun je ook de materialen bepalen. Ben je op zoek naar een sfeervolle uitstraling met hoge materiaaldichtheid? Een stootvaste-, kras- en hittebestendige ondergrond die sterk hygiënisch is? Dan is composiet het beste toepasbaar.

Composiet

Composiet is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal, met kwarts dat door een kunsthars wordt gebonden. Een ijzersterk materiaal waarin bacteriën en andere schadelijke stoffen niet doordringen. Er bestaan drie soorten afwerking voor composiet: hoogglans, matglans (gezoet) en geborsteld (satin). De eigenschappen van composiet kunnen enigszins variëren per kleur en oppervlakte, maar over het algemeen geldt dat het materiaal een goede krasbestendigheid heeft en behoorlijk hittebestendig is.

Volkern

Volkern is een hard geperst kunststof materiaal dat bestaat uit een combinatie van papierpulp en fenolhars. Er is een breed assortiment aan volkern platen in verschillende kleuren en maten. Het is een hard, compact materiaal en daardoor kras- en slijtvast en makkelijk schoon te maken.

HPL

HPL is net als volkern een hard geperst kunststof materiaal dat bestaat uit een combinatie van papierpulp en fenolhars, maar dan met een toplaag van melaminehars die onder hoge druk samen worden geperst. Hier komt dan ook de naam High Pressure Laminate vandaan. Door de geringe dikte van het HPL is het goed te verlijmen op een drager van o.a. multiplex, MDF of volkern. HPL kan worden beplakt in elke gewenste kleur of structuur.

Neem een kijkje in andermans keuken

Doe inspiratie op door een kijkje te nemen in de grootkeukens die we voor Trinseo, Juniper Networks, Robeco en Mangiare hebben gerealiseerd.

Bekijk onze referenties
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact