010 - 511 54 99

Breng je idee├źn tot leven in onze designstudio

Een grootkeuken-ontwerp om je vingers bij af te likken

Het ontwerp van jouw grootkeuken komt tot leven in onze eigen designstudio.
Van vlekkenplan tot 2D-indelingstekening. Met onze 3D-impressies zie je jouw grootkeuken voor je tot in het kleinste detail.

Waar we jouw idee gieten in vorm en design

Onze tekenaars benutten hun jarenlange ervaring in de grootkeuken-branche en hun installatietechnische achtergrond om jouw ontwerp tot leven te brengen. Bij het ontwerp van een grootkeuken gaan wij voor de best passende inrichting waarin zowel gemak, bediening als presentatie optimaal tot hun recht komen.

Grootkeuken-ontwerp tot in de puntjes

Elke inrichting heeft zijn beperkingen in de afmetingen, maar elke ruimte is altijd optimaal te benutten door met de juiste apparatuur de meest ideale werkomgeving te ontwerpen. Is het ontwerp definitief en geef je opdracht voor levering, dan maken we ook een aansluitpuntentekening. Dit is een onderdeel van onze dienstverlening.

Laat jouw grootkeuken ontwerpen

Vertrouw op FM Grootkeukentechniek voor het complete traject, van ontwerp tot realisatie. Start met onze aanpak ‘in 9 stappen van idee naar turn-key project’ en plan meteen een vrijblijvende kennismaking in.

Plan een kennismaking in
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact