010 - 511 54 99

Gastronomia Villani

Zuid-Europese traditie gecombineerd met de zilte lucht van Scheveningen

Gastronomia Villani is begin 2020 overgenomen door George Longhitano. Een start van een nieuwe weg tijdens het begin van de corona crisis, een behoorlijke uitdaging voor deze enthousiaste ondernemer. Juist deze periode heeft George gebruikt om de huidige inrichting van deze prachtige locatie in Scheveningen naar zijn hand te zetten en zijn eigen touch toe te geven aan het Italiaanse restaurant.

“Het karakteristieke van Italië heeft FM weten te vertalen naar de finesse van onze nieuwe keuken. ”

Geef je ogen de kost

Uitdaging voor FM Grootkeukentechniek

Halverwege 2020 kwamen we met elkaar in contact om mee te denken over de aanpassing in de keukeninrichting en het vergroten van de capaciteit op de 1e etage voor het verzorgen van borrels en diners. Vanuit de overname van het restaurant was er reeds een grootkeuken aanwezig echter routing technisch was dit niet de meest optimale invulling. George wilde de verbinding met de gasten vergroten en flexibiliteit zoeken in zijn processen. We zochten de combinatie om enerzijds in te zetten op 100% bereiding voor het restaurant, te voorzien in take away en op te kunnen schalen wanneer nodig. Op de 1e etage wil George extra mogelijkheid bieden voor vergaderingen, borrels en private dining.

Oplossing door FM Grootkeukentechniek

Door de bestaande inrichting anders te positioneren met hergebruik van de bestaande apparatuur hebben we de routing efficiënter ingericht. We kwamen gezamenlijk tot de conclusie om het kookeiland een kwartslag te draaien. Met extra spoel en werktafels hebben we een tweede partie gecreëerd voor de take away maar met dubbel functie voor extra koude voorbereiding voor de voorgerechten en desserts op de piekmomenten in het restaurant.

De afzuigtechniek hebben we tezamen met het kookeiland gedemonteerd en opnieuw gemonteerd. De uitgifte en warme pass hebben we vervangen, voorzien van hittebestendig bovenblad en een etagère met extra afzetmogelijkheid. Op de 1e etage hebben we binnen de beschikbare ruimte een compacte combi-steamer toegevoegd.

Uitvoering door FM Grootkeukentechniek

Na opdrachtverstrekking hebben we gefaseerd de werkzaamheden uitgevoerd. Door het uitvoeren van deze aanpassingen dienden er ook bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd te worden, aansluitingen moesten verplaatst worden en de vloer moest worden aangepast. De werkzaamheden moesten aansluitend aan elkaar plaatsvinden. Naast het aanpassen van de keuken heeft George het verlichtingsplan herzien, muurschilderingen toegevoegd en het terras geüpgraded.

We zijn trots op deze locatie en hopen dat de bezoekers aan Scheveningen kunnen genieten van Gastronomia Villani.

Meer weten?

We vertellen je graag over deze case.

Plan een adviesgesprek
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Ons team heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Trots op onze klanten

Grootkeuken in Dino experience park Professionele grootkeuken Grootkeuken in Rotterdam Grootkeuken bij bol. Nieuwe professionele keuken bij Adidas Dopper nieuwe bedrijfskeuken Floriworld bedrijfskeuken
Logo FM Grootkeukentechniek
010 - 511 54 99 Contact
WhatsApp ons