010 - 511 54 99

Trinseo bedrijfsrestaurant

Combinatie van werken en lunchen

Het wereldwijde materialenbedrijf Trinseo verhuisde naar een nieuwbouwlocatie, waar het een ruimte wilde creëren voor het personeel waar het werken en lunchen kan combineren. Trinseo wil zo zakelijke belangen samen laten gaan met een persoonlijke sfeer die werknemers motiveert.

“Wij zochten een creatieve oplossing voor het presenteren van verse voedselwaren, met een innovatief arrangement van grootkeukenapparatuur.”

Geef je ogen de kost

Uitdaging voor FM Grootkeukentechniek

Trinseo wil de zakelijke belangen combineren met ontspanning door een vernieuwende samenstelling aan grootkeukenapparatuur. Daarnaast wil Trinseo ook de koude en warme keuken in elkaar laten overvloeien.

Oplossing door FM Grootkeukentechniek

Wij ontwierpen voor Trinseo een eiland als uitgiftegebied, om met openheid en transparantie het sociale aspect binnen het bedrijfsrestaurant te verhogen. De spoelkeuken kreeg een make-over met de integratie van een debrasseer-locatie.

Uitvoering door FM Grootkeukentechniek

Het uitgiftegebied is voorzien van een koelwerkbank met lades in plaats van deuren om het werkgemak te verhogen. De grootste innovatie in de spoelkeuken is de pulldown-spoelmachine.

Meer weten?

We vertellen je graag over deze case.

Plan een adviesgesprek
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact