010 - 511 54 99

Nieuw jaar, nieuwe locatie

Venkelbaan 42, 2908 KE Capelle aan den IJssel

Per 1 januari 2021 verhuizen we naar een nieuwe locatie in een andere stad. Na 20 jaar Rotterdam als onze thuisbasis verplaatsen wij ons nu naar het naastgelegen Capelle aan den IJssel. Wees gerust, onze Rotterdamse mentaliteit blijft. 😉

Wellicht vermoed je dat het verhuizen door COVID-19 komt? Niet geheel onwaar, maar we verhuizen niet wegens ‘downsizing’ wel wegens ‘duurzaamheid’. Ons Rotterdamse pand had een enorm aantal m2 aan showroom en magazijn ruimte tot haar beschikking, die we niet optimaal gebruikten. Wij geloven dat onze showroom niet inpandig moet zijn, maar bij ons relaties waar wij reeds projecten hebben gerealiseerd. Wij hebben de kantoorruimte ook toekomstproof gemaakt door rekening te houden met de combinatie van meer (flex)thuiswerken en relaxte meetings-/ vergaderruimte. De keuze om terug te gaan in aantal m2, maar met een blik vooruit naar de toekomst lag dus ook eigenlijk voor de hand.

We bieden onze klanten maatwerk oplossingen voor een grootkeuken en (bedrijfs)restaurantinrichting.  Deze laten we het liefste aan potentiele klanten zien middels een bezoek aan onze referentie projecten. Hoe kun je een beter beeld krijgen dan wanneer je in de keuken en het restaurant zelf de producten kunt zien, ruiken, proeven en aanraken? Alle zintuigen komen tenslotte het best tot hun recht in de juiste omgeving.

Ben je nieuwsgierig hoe het nieuwe pand eruit ziet? Je bent van harte welkom om in het nieuwe jaar, op gepaste 1,5 m afstand, een kijkje te nemen in onze keuken. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat voor je.

Het nieuwe jaar zullen wij van start gaan op een nieuwe locatie. Alleen ons bezoek adres verandert, contact kun je blijven behouden via het welbekende telefoonnummer en ook onze e-mail adressen blijven hetzelfde. Neem contact met ons op via de weg die jij het prettigst vindt. Wij helpen je graag.

Bel

010 - 511 54 99 

Bereik tijdens kantooruren snel de juiste persoon via ons algemene nummer.

Mail

info@fm-groep.nl

Bezoek

Venkelbaan 42
2908 KE Capelle aan den IJssel

Kom je naar ons toe? Maak een afspraak. Dan reserveren wij tijd en aandacht voor je.

Laat je bericht achter

Stel je vraag via ons contactformulier. Wij reageren dan doorgaans nog dezelfde werkdag.

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact