010 - 511 54 99

Maak jouw grootkeuken corona proof

Zie jij op jouw locatie de aantallen restaurantbezoekers veranderen wegens de maatregels rondom COVID-19? FM Grootkeukentechniek maakt graag aan de hand hiervan jouw persoonlijke recept. Zo kunnen bestaande uitgiftgebieden worden aangepast naar een Grab&Go concept. On demand bereiding is hygiënischer dan voorbereide salades of broodjes, maar ook Cook&Hold is in opmars.

Wanneer je dit wilt omzetten in een totaalconcept is het bijvoorbeeld mogelijk om een locatie te revitaliseren naar een sociale ontmoetingsplek met hospitality functie, waar werk en horeca met elkaar versmelten binnen de gestelde richtlijnen. Of wellicht zal de lunch meer op voorhand middels de app besteld om vervolgens opgehaald te worden op een gereserveerd tijdstip.

Zoveel mensen, zoveel smaken: wij bieden een menu vol mogelijkheden.

Hieronder tref je enkele concepten welke toepasbaar zijn, met als uitgangspunt de mogelijkheden vanuit de bestaande situatie. 

Download onze corona tips         Bekijk onze duurzame producten

 

Vraag ons vandaag om jouw grootkeuken van morgen

FM Grootkeukentechniek heeft vijf hoofdgerechten klaargestoomd. Je krijgt ze alle vijf voor de kiezen. Proef ze en bepaal welke op jou van toepassing zijn. Dan helpen wij jou graag verder met de invulling ervan.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Wij bieden een menu vol mogelijkheden.

Plan een adviesgesprek
Of vraag onze inspiratiebrochure aan

Stel je vraag aan FM Grootkeukentechniek

Aanhef *

Direct contact

Tessa van Dulmen is jouw eerste contact als Verkoop Binnendienst. Zij heeft alle ingrediënten in huis om jou het beste advies te geven over jouw nieuwe grootkeuken.

010 - 511 54 99 Plan adviesgesprek

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 511 54 99 Contact